Οι Δραστηριότητες - Οι Εταιρείες

Ιστορικό

Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 30 ετών, ο Όμιλος Επιχειρήσεων «ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε.» κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο εμπορίας και επεξεργασίας προϊόντων σιδήρου και χάλυβα. 

Η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου, ξεκίνησε μόλις το 1972 με την ίδρυση της μεταφορικής εταιρείας «ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε.» με ένα μόνο φορτηγό αυτοκίνητο, φθάνοντας σήμερα σε ένα ιδιόκτητο στόλο που απαρτίζεται από 22 φορτηγά αυτοκίνητα. 

Σίδηρος Χάλυβας (ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ ΑΕΒΤΕ)

Όμιλος Eπιχειρήσεων AΦOI TPIΓΩNH

Σίδηρος - Xάλυβας

Το άρμα του Ομίλου εταιρειών ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ, είναι η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε ΣΙΔΗΡΟΣ - ΧΑΛΥΒΑΣ» που δραστηριοποιείται στο χώρο του σιδήρου μπετόν και του σιδήρου εμπορίου καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς σε ότι αφορά τη διακίνηση και εμπορία του υλικού.

Εμπόριο Υγραερίων (TRIGON GAS)

Όμιλος Eπιχειρήσεων AΦOI TPIΓΩNH
Trigon Gas A.E.
Eμπόριο Yγραερίων

Το 1998 υπήρχε η θέληση της επέκτασης των δραστηριοτήτων και σε άλλους τομείς γι΄αυτό και δημιουργήθηκε η εταιρεία TRIGON GAS Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην εμπορία των υγραερίων. Η εταιρεία αυτή εξαγόρασε άλλες μικρότερες προκειμένου να μεγαλώσει και να στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό το οποίο να γνωρίζει το αντικείμενο και τις ιδιαιτερότητες αυτού.

Διαχείριση Ακινήτων (ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ)

Τέλος, λόγω της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του Ομίλου ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ, δημιουργήθηκε η «ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΩΝΗ Διαχείρηση Ακινήτων Α.Ε.» σκοπός της οποίας είναι κατ’αρχήν η εκμετάλλευση των υπαρχόντων περιουσιακών ακινήτων του ομίλου, καθώς και οι νέες επενδύσεις Real Estate.

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού